Dizajn studio Jablanov Communications je počeo kao ideja da otac i dve ćerke objedine svoje znanje i talenat, i kao tim pruže svojim klijentima najbolje.

Vladimir Jablanov, direktor Jablanov Communications, već 25 godina radi grafički i web dizajn, tako da, kada treba nekome da se obratite ko ima iskustva  on je osoba za vas! Takođe, ljubav i strast prema fotografiji, otvorili su mu vrata ka komercijalnoj fotografiji. Vladimir je do sada imao dve samostalne izložbe, jedan je od autora velike fotomonografije o Beogradu “Beograd – vrata istoka, kapija zapada”, radi pozorišnu I filmsku fotografiju.

Starija ćerka Ivana radi kao grafički dizajner u Energoprojektu skoro 15 godina, gde je radila na većini marketinčkih projekata te kompanije. Mlađa ćerka Jelena je talentovani web dizajner, i sa svojih 22 godine je upućena u najnovije svetske trendove kada su u pitanju web dizajn i socijalne mreže.

Tri različite generacije spojene u jednu firmu, daju mogućnost klijentima da biraju od konzervativnih do avangardnih rešenja.

Ono što svo troje delimo jeste kreativnost i ljubav prema dizajnu. Naši rokovi za izradu rešenja se broje nedeljama a ne mesecim. Jedna od bitnih vrednosti koje svo troje delimo jeste da se posao obavlja blagovremeno, bez produženih rokova, bez izgovora, bez dodatnih nenajavljenih troškova.

Svaki klijent, fizičko ili pravno lice, mali ili veliki preduzetnik, dobija podjednaku pažnju i truda – mi smo uvek odlučni da naš klijent uspe!

Rekli su o nama